Mi koristimo ALU profile renomirane grčke firme “Elvial”

“Elvial je jedan od najbrže rastućih aluminijumskih profila ekstrudera u grčkom i evropskom tržištu aluminijuma . Elvial je ušao na tržište aluminijuma  1990. kao proizvođač profila za industrijske primene , koji i dalje ostaje jedan od najvažnijih delatnosti preduzeća .

 

U 2005. je osnovan jedinstven proizvodni objekat u odnosu na ljude i životnu sredinu  , sprovedena robotička tehnologija za profilno rukovanje . Elvial je postavio nove standarde , razvija se u modernu , tehnološki naprednu , vertikalno organizovane, potrošačima orijentisanu firmu , bez granica . Elvial ima brz rast izvoza u poslednjih nekoliko godina . Ovo je postignuto kombinacijom znanja, iskustva i efikasno organizovanog investicionog plana kompanije .

 

Danas , naši objekti su jedan od najnaprednijih u Evropi , sa fleksibilnim proizvodnim linijama koje u kombinaciji sa znanjem i iskustvom Elvial osoblja , doprinosi proizvodnju namenskih rešenja profila za industrije koje su u potrazi za proizvodima za budućnost.

 

Elvial je u privatnom vlasništvu 160.000 kvadratnih metara imovine , prilagođava svetskog aluminijumskih profila za proizvodnju i preradu voća , gde se najnovija tehnologija koristi u svim fazama proizvodnje , dok se Advanced Robotski sistemi sprovode za profilno rukovanje i pripremu naloga .

 

Elvial je industrijski kompleks ima dve linije za ekstrudiranje , sa ukupnim godišnjim proizvodnim kapacitetom od 18.000 tona : 

2800 ΤΝ kratak hod istiskivanje

2200 ΤΝ kratak hod istiskivanje

Svaka linija za istiskivanje je pod nadzorom tri radnika koji su zaduženi za proces proizvodnje i strogoj kontroli kvaliteta proizvoda , obezbeđujući idealne uslove proizvodnje koji garantuju konstantan kvalitet .

 

Elvial je ultramoderan proizvodni kapaciteti koji omogućava fleksibilnu proizvodnju i garantuje visok kvalitet proizvoda u skladu sa evropskim standardima kvaliteta , korisnicima nudi drugačiji osećaj poverenja u naše proizvode i usluge .”